DR. CĂLIN ALEXANDRU - SMILE DENT BACĂU

Adresa: STR. OITUZ nr. 109
Judet: BACĂU
Localitate: BACĂU
Telefon: 0757-777 879
Fax: 0234-544 572

CUI: 16857731

Nr. Registrul Comertului: J4/1873/2004

Domeniu de activitate: Cabinete stomatologice

Descriere activitate:

Cu o experienţă de peste 18 ani şi 10 ani în implantologie , Dr. Alexandru Călin-medic primar stomatolog, a pus bazele primului centru de implantologie orală din Bacău. Participant la peste 50 de cursuri şi congrese (SUA, Germania, Italia, Suedia, Austria), a organizat o clinică de asistenţă medicală stomatologică aliniată ultimelor standarde internaţionale. Smile Dent oferă garanţie pentru lucrările efectuate. Certificat ISO 9001:2008.

Produse si servicii:

Implantologie, 6 sisteme de implant adaptate fiecărei situaţii clinice, piezochirurgie, extracţii fără cleşte, radiochirurgie, lucrări protetice metalo-ceramice, ortodonţie, coroane de zirconiu cu sistemul Procera-Suedia, punţi de zirconiu cu sistemul Procera-Suedia, faţete de zirconiu cu sistemul Procera-Suedia, albire cu plasmă Zoom-USA, endodonţie, tehnică de condensare la cald Thermafil, tehnică de condensare la cald Obtura, radiologie computerizată, sisteme de implant, consultaţii stomatologice, ceramică integrală alumină, lucrări protetice, radiologie dentară digitală, chirurgie, radiochirurgie, parodontologie, frezare CAD, frezare CAM, implant Procera zirconiu, extracţii dentare, detartraj, periaj detartraj, implantologie orală, proteze dentare, stomatologie pentru copii, certificat de garanţie pentru lucrările efectuate.

Statistici:

vizite DR. CĂLIN ALEXANDRU - SMILE DENT BACĂUComentarii: 1
vizite DR. CĂLIN ALEXANDRU - SMILE DENT BACĂUNumăr vizualizări: 3761

modifica firma E firma sau compania ta? Modifică

Comentariu gheorghe 2012-09-20

Am doua implanturi facute de dl dr, calin din 2005 si sunt ca si dintii mei naturali , nu am avut nici un fel de probleme . cine doreste un medic stomatolog foarte bun profesionist ce foloseste tehnologie de ultima ora intr-o clinica noua dotata cu cele mai noi tehnologii , il recomand cu caldura .si inca un lucru foarte important pt mine este ca de cite ori merg la cabinet merg ca la un prieten fara teama . Un singur lucru ar fi o problema salariile romanilor .....prea mici !! nu am scris parerea mea ca pe o reclama , ci ca o recunoastere a unui om si profesionist adevarat . de care trebuie sa stie citi mai multi oameni .

comentariu DR. CĂLIN ALEXANDRU - SMILE DENT BACĂUAdaugă un comentariu

aziendeCampurile marcate cu (*) sunt obligatorii
topimo antispan
 

Alte firme, companii din categoria Cabinete Stomatologice

Situl nostru are misiunea de a prezenta informatii generale, informatii menite sa ajute utilizatorul sa afle cat mai multe lucruri utile despre firma, site-ul sau activitatea dvs. Informatiile prezentate de noi provin din internet, ca atare, declaram solemn, ca nu suntem direct sau indirect raspunzatori pentru informatiile care apar pe acest site. Daca doriti sa stergeti firma sau site-ul dvs din baza noastra de date, va rugam sa ne contactati!